sâmbătă, 8 decembrie 2007

Voronin si parerile lui ...

Realitatea TV publica o adunatura de "vorbe de duh" ale unuia din ultimii dinozauri comunisti numit Voronin ... da ... chiar el ... Dinozaurul comunist de peste Prut care declara fara rusine ca "Cel mai mare inamic al meu este Romania". Nu vreau sa polemizez prea mult pe marginea mesajului transmis pentru ca nu merita, dar as vrea sa atrag atentia autoritatilor de la Bucuresti ca e o declaratie de razboi(diplomatic) in toata regula si nu ar fi deloc cazul sa trateze(iar) cu indiferenta declaratiile facute de Voronin in fata Europei si a lumii. Imnul tarii noastre este "Desteapta-te Romane", dar autoritatile romane nu s-ar trezi nici daca cineva le-ar urla versurile imnului in ureche.
Dar sa revenim la paleocomunistul nostru vecin. Incep sa cred ca ar dori ca Romania sa se lipeasca la patria mama Moldova si impreuna sa facem parte din marele si binefacatorul imperiu sovietic ... dar sper din toata inima sa fie doar un vis urat. Oare nu are cunostinta domnul Voronin de dorinta propriului popor? Nu-i spune nimic faptul ca studentii romani, dupa cum el insusi declara, aleg sa ramana in Romania in loc sa se intoarca intr-o tara in care drepturile si libertatile lor sunt inexistente. Oare nu intelege de ce un sfert din populatia tarii a cerut cetatenie romana? Raspunsul este mai mult decat simplu si anume ca oamenii s-au saturat de comunisti, mincinosi, saracie, gulag si a altor principii sovietice de acest gen al caror vajnic aparator este domnul Voronin.
Domnule Voronin, adevarul e ca dumneavoastra nu va razboiti cu Romania ci cu ideea de a fi roman altfel de ce a-ti fi promovat o lege care exclude din aparatul de functionari publici pe cei ce au cetatenie romana?
Inca nu a-ti realizat ca sunteti undeva intre penibil si idiot? Cum puteti sa rupeti istoria Romaniei de istoria Moldovei? Cum va permiteti sa dezonorati istoria tarii mele? Cum va permiteti sa umblati cu creionul asupra hartii tarii mele domnule COMUNIST?
Dar sa nu aveti frica, istoria o sa va aseze in locul pe care il meritati : la cosul ei.